Euroopassa vietetään perinteistä työsuojeluviikkoa tänä vuonna 21.-27.10. Teemana on kemikaaliturvallisuus.

Takaisin
Published
23/10/2019

Työpaikoilla kemialliset tekijät ovat käytössä olevia kemikaaleja, kuten liuotinaineita, tai työssä prosessien yhteydessä syntyviä pölyjä, höyryjä tai muita aineita. Kemialliset tekijät voivat aiheuttaa terveysvaaroja ja ammattitauteja. Työnantajien on tunnettava työpaikalla käytettävät kemikaalit ja muut kemialliset tekijät sekä suojeltava työntekijöitä niiden aiheuttamilta haitoilta.

EcoOnlinelta saat asiantuntija-apua ja välineitä kemikaaliturvallisuuden kehittämiseen ja ylläpitoon, ota yhteyttä ja tutustu ratkaisuihimme!

Chemical Manager -pilvipalvelu

Chemical Managerin avulla pidetään yllä ja jaetaan organisaation kemikaaliluettelon mukaisia käyttöturvallisuustiedotteita ja työohjeita. Palvelu auttaa seuraamaan kemikaalien käyttöä, arvioimaan riskejä ja toteuttamaan varotoimenpiteitä. Se on hallittu tapa pitää työntekijät turvassa ja varmistaa, että organisaatio noudattaa kansallisia ja kansainvälisiä säännöksiä.

Lue lisää ja pyydä esittely

 

E-kurssit

EcoOnline tarjoaa räätälöityjä verkkokursseja, joilla voi johdatella koko henkilöstöä tärkeään aiheeseen.

Jos esimerkiksi ”Johdatus työpaikan kemikaaliturvallisuuteen” -eOppi kiinnostaa, ole hyvä ja ota yhteyttä: myynti@ecoonline.com

 

Lähikoulutus

Asiantuntijamme kouluttavat monipuolisesti kaiken kokoisia yrityksiä. Tilaa koulutus omalle työpaikallesi tai tule mukaan julkisiin tapahtumiimme.

Oppaat

Tutustu maksuttomiin oppaisiimme usein kysytyistä kysymyksistä.

·        10 terveydelle vaarallista kemikaalia

·        Opas altistumisskenaarioiden käsittelyyn

·        Käyttöturvallisuustiedote

·        Kemikaalien riskinarviointi 5 askeleella

 

Hyvää Euroopan turvallisuusviikkoa!

Toivoo

EcoOnline Oy