EcoOnline vastaa COVID-19-tilanteeseen - auttaaksemme organisaatioita arvioimaan ja hallitsemaan uudenlaisia riskejä, julkaisemme uusia ominaisuuksia Safety Manager-ohjelmistoon sekä tarjoamme ilmaisen demon yrityksille

Takaisin
Published
26/03/2020

Koronavirus vaikuttaa vahvasti työelämään, monet yritykset ja organisaatiot ympäri maailman kohtaavat suuria haasteita uusien riskien ja lisääntyneen informaation käsittelemisessä. EcoOnline vastaa tilanteeseen päivittämällä työturvallisuuden ja -terveyden hallinnan ohjelmistoon, Safety Manageriin ominaisuuksia koronavirukseen liittyvien riskien ja niihin valmistautumisen varalta.

“Haluamme EcoOnlinella auttaa organisaatioita olemaan ennemmin proaktiivisia kuin reagoivia näinä jatkuvasti muuttuvina aikoina. Työntekijöiden turvallisuuden takaaminen rasittaa työturvallisuuden ja -terveyden ammattilaisten resursseja ja vaatii paljon joustoa. Tarjoamalla ilmaisen demon Safety Manager-ohjelmistostamme organisaatioiden käyttöön, toivomme että voimme tukea tärkeää työtä työturvallisuuden parissa”, kertoo EcoOnlinen toimitusjohtaja Göran Lindö.

Päivitykset, joiden avulla voit hallita koronaviruksen aiheuttamia riskejä työpaikalla

EcoOnlinen tuotekehitystiimi on työskennellyt ahkerasti rakentaakseen ajankohtaisia malleja ja tarkistuslistoja Safety Manageriin, jotta käyttäjä voi hyödyntää kokeilujaksoa parhaalla mahdollisella tavalla. Käyttövalmis alusta helpottaa käyttöönottoa. Smartforms-moduulin avulla voit luoda omia malleja, jotka ovat muokattavissa erityistarpeisiisi.

Tässä ovat Safety Manager -ohjelmiston päivitykset, joiden avulla voit hallita koronaviruksen aiheuttamia riskejä työpaikalla:

  • COVID-19 valmiustarkastuslista – arvioi ja päivitä organisaation valmistautuminen koronaviruspandemiaan
  • Tartuntavaarahavainto – ilmoita ja seuraa organisaatiossasi ilmeneviä tartuntavaaratapauksia sekä tee korjaavia toimenpiteitä ihmisten ja liiketoiminnan suojelemiseksi
  • Etätyön tarkastuslista – pyydä henkilöstöäsi tarkastamaan oman etätyönsä turvallisuus ja olosuhteet

Autamme pitämään ihmiset ja yritykset turvassa tänään ja tulevaisuudessa

Nopeasti kehittyvä tilanne vaatii nopeaa sopeutumista. Kaikkien uusien ja todennäköisimmin väliaikaisten toimintojen lisäksi on tärkeää ylläpitää muut terveys- ja turvallisuusprosessit normaalina jatkuvuuden ylläpitämiseksi.

Göran Lindön mukaan toinen syy kokeilujakson pidentämiseen oli se, että vaikka taloudellinen tilanne on tällä hetkellä monien yritysten kannalta kriittinen, sen ei pitäisi vaarantaa terveyden ja turvallisuuden merkitystä.

“EcoOnline on täällä tukemassa sinua myös näinä epävarmoina aikoina. Olemme yritys, joka on sitoutunut ihmisten ja ympäristön suojelemiseen ja uskomme, että velvollisuutemme on auttaa kaikkia yrityksiä ja organisaatioita näinä vaikeina aikoina”, toteaa Lindö.

Safety Managerin ilmainen demo

Safety Managerin ilmainen kokeilujakso sisältää pääsyn käyttäjäystävälliseen ja kokonaisvaltaiseen ohjelmistoon ja sen työkaluihin, joilla voit suunnitella, hallita ja toteuttaa työturvallisuustoimintaa yrityksessäsi mm. seuraavien moduulien avulla:

  • Turvallisuushavainnot
  • Tapaturmat
  • Riskinarviointi
  • Auditointi ja tarkastus
  • Raportointi
  • Smartforms ©

EcoOnline vakuuttaa, ettei ilmaiseen kokeilujaksoon sisälly velvoitteita.

"Monet asiakkaistamme työskentelevät haavoittuvissa ja sosiaalisesti kriittisissä ammateissa. Lähetämme erityisen kiitoksen kaikille teille, jotka puolustatte ja autatte meitä!"