Pelaa tiesi turvallisuuteen

Easy Learn on Chemical Managerin moduuli ja pelipohjainen mobiilisovellus, joka tekee kouluttautumisesta hauskaa ja mielenkiintoista.

Ihmiset oppivat parhaiten pelaamalla

On tietty syy siihen, että ensimmäiset vuodet lasten elämässä ovat leikkiä ja pelejä. Leikki on kaikille helpoin tapa oppia ja siten tehokkain tapa kerätä kokemuksia, joita tarvitsee elämässä selviytymiseen. Kuitenkin harvat aikuiset ymmärtävät, että pelaamalla oppimisen periaate on totta koko elämän ajan!

Tämä ikivanha totuus on todettu Attensin viimeisimmän tutkimuksen tuloksissa: jopa 95% IT-käyttäjistä sanoo, että pelaaminen oli tapa, jolla he oppivat käyttämään tietojärjestelmiä. Siksi olemme kehittäneet pelin, jonka avulla turvallisuuden oppiminen on hauskaa ja innostavaa työpaikallasi.

Easy Learnin avulla voit kilpailla kollegojesi kanssa parantaaksesi turvallisuuskulttuuria yrityksessä. Testaa tietosi ja aloita kisa kollegojesi kanssa saadaksesi kaikki mukaan organisaationne turvallisuustyöhön.

Yhdeksän peliosiota turvallisuuden oppimiseen

Jokainen osio tarjoaa tietoa kemikaalien turvallisesta käsittelystä. Ne opettavat yksityiskohtaisia tietoja käyttöturvallisuustiedotteista, dokumentoinnista, riskinarvioinnista ja vaarallisten aineiden korvaamisesta. Jokaisessa osiossa on useita kysymyksiä – ja saat välittömästi palautetta siitä, onko vastauksesi oikea vai väärä.

Aloittaminen ei voisi olla helpompaa:

  1. Kirjaudu Chemical Manageriin ja lisää tietoihisi puhelinnumero
  2. Lataa sovellus IOS App Storesta tai Google Playsta
  3. Kirjaudu sovellukseen puhelinnumerosi avulla, valitse peliosio ja aloita peli!

Tärkeimmät ominaisuudet:

  • Pelipohjainen, yhteisöllinen turvallisuusoppiminen
  • Yhdeksän eri peliosiota
  • Lisää sitoutumista työturvallisuuteen

Lisätuote Chemical Manageriin