COVID-19 vaikuttaa meihin kaikkiin, sekä henkilökohtaisesti että ammattimme puolesta. EcoOnlinelle työntekijöidemme, asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme terveys ja hyvinvointi ovat tärkein huolenaiheemme ja prioriteettimme.

EcoOnline noudattaa Maailman terveysjärjestön (WHO) suosituksia ja kaikkia valtionjohdon ja THL:n antamia ohjeita. Seuraamme tarkasti COVID-19 -tilannetta ja teemme kaikkemme normaalin liiketoiminnan ylläpitämiseksi. Kaikki toiminnot ja palvelut toimivat normaalisti.

 

Terveys ja turvallisuus ensisijaisena tavoitteena

 

Suhtaudumme terveyteen ja turvallisuuteen erittäin vakavasti. Olemme varmistaneet, että kaikilla työntekijöillä on mahdollisuus työskennellä kotoa ja lisäksi kaikki kokoustoimet, joihin sisältyy fyysinen kontakti sekä matkat on peruttu.

Me EcoOnlinella uskomme, että tieto ja koulutus ovat keskeinen osa terveyttä ja turvallisuutta. Jatkaaksemme tärkeätä työtä asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme kouluttamiseksi, järjestämme tulevat lähikoulutukset verkko-opetuksena mahdollisuuksien mukaan, jolloin osallistujilla on myös enemmän joustavuutta siinä, milloin ja missä opetukseen osallistuu. Webinaarimme toteutetaan suunnitellusti koko kevään ajan.

 

Liiketoimintamallimme on suunniteltu käsittelemään kriisejä

 

On myös tärkeää huomauttaa, että koska kaikki palvelumme ovat pilvipohjaisia, COVID-19:n nykyiset haasteet eivät vaikuta meihin. Asiakkaamme, yhteistyökumppanimme ja sidosryhmämme voivat luottaa siihen, että teemme kaikkemme täyttääksemme ohjelmistojen tarjoajana olevat velvollisuutemme. Kaikki ohjelmistomme ovat verkossa ympäri vuorokauden.

EcoOnlinen asiakaspalvelu, koulutus ja myynti toimivat niin ikään normaalisti ja asiakastukemme on apunasi. Mikäli sinulla on kysyttävää, ota meihin yhteyttä. Autamme mielellämme.

Tilanteen kehittyessä, seuraa meitä LinkedInissa ja Facebookissa säännöllisiä päivityksiä varten.

Toivomme sinun, työntekijöidesi ja läheistesi pysyvän turvassa ja terveenä!