EcoOnline toimittaa palvelut normaalisti

COVID-19 vaikuttaa maailmanlaajuisesti tällä hetkellä. Suurin myötätuntomme kohdistuu kaikkiin, joihin virus vaikuttaa. Monet asiakkaistamme työskentelevät haavoittuvissa ja sosiaalisesti kriittisissä ammateissa ja kohtaavat merkittäviä haasteita, jotka liittyvät uusiin ja kasvaviin riskeihin. Lähetämme erityisen kiitoksen kaikille teille, jotka puolustatte ja autatte meitä!

Liiketoimintamallimme on suunniteltu käsittelemään kriisejä

EcoOnlinelle on myös tärkeää huomauttaa, että koska kaikki palvelumme ovat pilvipohjaisia, COVID-19:n nykyiset haasteet eivät vaikuta meihin. Asiakkaamme, yhteistyökumppanimme ja sidosryhmämme voivat luottaa siihen, että teemme kaikkemme täyttääksemme ohjelmistojen tarjoajana olevat velvollisuutemme. Kaikki ohjelmistomme ovat verkossa ympäri vuorokauden.

EcoOnlinen asiakaspalvelu, koulutus ja myynti toimivat niin ikään normaalisti ja asiakastukemme on apunasi. Mikäli sinulla on kysyttävää, ota meihin yhteyttä. Autamme mielellämme.

 

Lue täältä lisää toimenpiteistämme


Seuraamme tarkasti COVID-19 -tilannetta ja teemme kaikkemme normaalin liiketoiminnan ylläpitämiseksi. Olemme koonneet tämän sivuston, jotta löydät kaiken ajankohtaisen tiedon yhdestä paikasta.

 

Tutustu ohjelmistoomme

Ilmainen demo

Koronavirus vaikuttaa vahvasti työelämään, monet yritykset ja organisaatiot ympäri maailman kohtaavat suuria haasteita uusien riskien ja lisääntyneen informaation käsittelemisessä.

EcoOnline vastaa tilanteeseen päivittämällä työturvallisuuden ja -terveyden hallinnan ohjelmistoon, EcoOnline EHS:n ominaisuuksia koronavirukseen liittyvien riskien ja niihin valmistautumisen varalta.

- Haluamme EcoOnlinella auttaa organisaatioita olemaan ennemmin proaktiivisia kuin reagoivia näinä jatkuvasti muuttuvina aikoina. Mahdollistamalla ilmaisen demon ohjelmistostamme, toivomme että voimme tukea tärkeää työtä työturvallisuuden parissa, kertoo EcoOnlinen toimitusjohtaja  Göran Lindö.

 

EcoOnline EHS - tutustu maksutta!

 

Tuotepäivitykset

Päivitykset, joiden avulla voit hallita koronaviruksen aiheuttamia riskejä työpaikalla

Koronaepidemian yhteydessä tapahtuu jatkuvasti muutoksia, jotka ovat saaneet yritykset mukautumaan uusiin sääntöihin ja tilanteisiin ennätysajassa. EcoOnlinen tuotekehitystiimi on työskennellyt ahkerasti rakentaakseen ajankohtaisia malleja ja tarkistuslistoja EcoOnline EHS:n, jotta käyttäjä voi hyödyntää ohjelmistoa parhaalla mahdollisella tavalla. Käyttövalmis alusta helpottaa käyttöönottoa.

Tässä ovat päivitykset, joiden avulla voit hallita koronaviruksen aiheuttamia riskejä työpaikalla:

  • COVID-19 valmiustarkastuslista – arvioi ja päivitä organisaation valmistautuminen koronaviruspandemiaan
  • Tartuntavaarahavainto – ilmoita ja seuraa organisaatiossasi ilmeneviä tartuntavaaratapauksia sekä tee korjaavia toimenpiteitä ihmisten ja liiketoiminnan suojelemiseksi
  • Etätyön tarkastuslista – pyydä henkilöstöäsi tarkastamaan oman etätyönsä turvallisuus ja olosuhteet

 

Lue lisää työturvallisuuden ohjelmistostamme

 

Riskien arviointi

Hallitse riskit koronaviruksen varalta

Riski siitä, että työntekijä joutuu kosketuksiin tartunnan saaneen henkilön kanssa työpaikalla, voi olla suurempi kuin luulemme. Joidenkin ammattien osalta riski on suurempi kuin muiden ja riski kasvaa työpaikoilla, joissa työskentellään monien muiden kanssa samaan aikaan.

Yritysten tulisikin jatkuvasti arvioida riskejä tilanteiden muuttuessa ja valmistella tarvittavat toimenpiteet.

Koronaviruksen leviämisen estämiseksi riskien arviointi on tehokas toimenpide. Olemme koonneet kolmen askeleen oppaan siitä, mitä ottaa huomioon lähdettäessä arvioimaan riskejä koronaviruksen varalta.

 

Lataa opas COVID-19: Kuinka hallita riskit organisaatiossasi

 

Turvallinen etätyö

Turvallisen etätyön käytännöt

Vähentääkseen COVID-19:n leviämistä organisaatioiden on noudatettava terveysviranomaisten ohjeita, mahdollistamalla työntekijöille työskentelyn etänä. Mitä se tarkoittaa työntekijän oikeuksien suhteen? Ja mitä tehtäviä työnantaja kohtaa?

Olemme EcoOnlinessa tottuneet ajoittain työskentelemään etänä, mutta monien muiden organisaatioiden työntekijöille tilanne voi olla täysin uusi ja vieras. Olemme koonneet artikkeliimme asioita, joita niin työnantajan kuin työntekijän tulisi huomioida etätyötä tehdessä.

 

Lue myös: Kuinka varmistat etätyön turvallisuuden organisaatiossasi

 

 

ILMAISET WEBINAARIT

Ilmoittaudu mukaan webinaareihimme tai katso tallenteita

Edistä turvallisuuskulttuuria työpaikallasi EcoOnlinen kokeneiden työ- ja kemikaaliturvallisuuden asiantuntijoiden avulla.

 

Ilmaiset webinaarimme livenä ja tallenteina

 

 

Ajankohtaista luettavaa

Täältä löydät lisätietoja siitä, miten EcoOnline toimii taistelussa koronavirustartuntojen leviämistä vastaan:

 

PPE - Henkilönsuojaimet

Tämä opas antaa sinulle yleiskuvan suojavälineistä, jotka suojaavat työntekijää vaaroilta, kuten esimerkisi iskuilta, äärimmäisiltä lämpötiloilta, haitallisilta kemikaaleilta ja pölyltä.

Lataa opas

Kuinka varmistat etätyön turvallisuuden organisaatiossasi

Vähentääkseen COVID-19:n leviämistä, monissa organisaatioissa on siirrytty etätyöskentelyyn ja sen myötä on myös hyvä laatia turvallisen etätyön käytännöt. Lue lisää artikkelistamme.

Lue lisää

Psykososiaalinen työturvallisuus

Ihmisen mieli, psyyke, on herkkä - se voi rikkoutua taakan alla kuten materiakin. Jotta mieli ei häiriintyisi, psyyken toimintaan vaikuttavat tekijät on tunnettava ja niiden tilaa on seurattava.

Lataa opas

Kansainvälinen työturvallisuuspäivä 28.4.2020

Pysäytä pandemia: Työturvallisuus ja työterveys voivat pelastaa ihmishenkiä

Lue lisää

COVID-19: Kuinka hallita riskit organisaatiossasi

Lataa helppolukuinen kolmen askeleen opas siitä, mitä ottaa huomioon lähdettäessä arvioimaan riskejä koronaviruksen varalta.

Lataa opas

COVID-19: EcoOnline toimittaa palvelut normaalisti

EcoOnline noudattaa Maailman terveysjärjestön (WHO) suosituksia ja kaikkia valtionjohdon ja THL:n antamia ohjeita. Seuraamme tarkasti COVID-19 -tilannetta ja teemme kaikkemme normaalin liiketoiminnan ylläpitämiseksi.

Lue lisää

Ota yhteyttä