Todistettu yli 80 toimialalla

EcoOnlinen asiakkaina on yrityksiä monilta eri toimialoilta Ohjelmistomme rakentavat turvallisuuskulttuuria onnistuneesti, sillä ne on, yli 20 vuoden kokemuksen perusteella suunniteltu tukemaan tapaa, jolla työntekijät todella toimivat. Tämä perustuu kokemukseen, joka palvelee asiakkaitamme jo yli 80 toimialalla. Täältä löydät esimerkkejä muutamista eri toimialoista.

Teollisuus

Meillä on useita teollisuuden alan yrityksiä asiakkaina, pienemmistä urakoitsijoista suurempiin kansainvälisiin teollisuusyrityksiin. Kemikaalien käsittelyn ja erilaisten määräysten päivittäminen tällä alalla on kriittistä koosta riippumatta. EcoOnlinen järjestelmien avulla tästä työstä tulee huomattavasti yksinkertaisempaa.

CASE

Fortum

"EcoOnlineen päädyttiin kilpailutuksen kautta. Yhtiön palvelukonsepti oli hyvä ja hinta-laatusuhde kohdallaan."

Sami Mutikainen
EHSQ Manager, Fortum

Autopalvelut ja korjaus

Autoteollisuudessa toimivat yritykset käyttävät usein suuria määriä kemikaaleja ja kemiallisista yhdisteistä muodostettuja seoksia. Monet näistä voivat olla erittäin vaarallisia työntekijöille. EcoOnlinella on yli 700 asiakasta, jotka luottavat ratkaisuihimme työntekijöiden turvaamisessa ja lain noudattamisessa.

CASE

AD Finland

"Etsimme pitkään kokonaisvaltaista ratkaisua kemikaaliturvallisuuden hallintaan. EcoOnlinen Chemical Manager osoittautui hyväksi ratkaisuksi ja yhteistyössä löysimme oikean toimintamallin."

Antti Valtavaara
Toimitusjohtaja, AD Finland Oy

Terveydenhuolto

Terveydenhuoltoala on merkittävä kemikaalien käyttäjä, monet ovat vaarallisia ja aiheuttavat altistumisriskin terveydenhuollon työntekijöille, potilaille, yleisölle ja ympäristölle. Vaatimustenmukaisuusmääräysten mukaan kaikkien työntekijöiden on saatava tietoa kaikista työympäristössä käytetyistä vaarallisista kemikaaleista. Tuhansien käyttöturvallisuustiedotteiden hallinta ja kemiallisten riskien arvioinnin suorittaminen voivat aiheuttaa valtavan taakan terveydenhuollon resursseille – siksi yli 100 asiakastamme on todennut, kuinka tärkeää on käyttää järjestelmää, joka tehostaa kemikaaliturvallisuutta luoden turvallisemman työpaikan niin työntekijöille kuin potilaille.

CASE

HUS

 

"Nyt hankittu järjestelmä parantaa kemikaaliturvallisuutta: Ohjelmisto on helppo käyttää ja auttaa myös uusien työntekijöiden perehdyttämisessä. Järjestelmä myös ja säästää aikaa ja resursseja poistamalla moninkertaista työtä, kun samoja kemikaaleja on monissa eri paikoissa."

Annukka Paju
Kemisti, HUSLAB

Elintarvike- ja juomateollisuus

Elintarvike- ja juomateollisuus on yksi säännellyimmistä toimialoista. Sen tavoitteita ihmisten terveyden ja ympäristön suojelemiseksi vaarallisilta kemikaaleilta ei voi vaarantaa. Elintarvikkeiden ja juomien jalostajien on noudatettava kestävää kemikaaliturvallisuuden hallintasuunnitelmaa, jotta ne pysyisivät vaatimusten mukaisina ja suojaavat brändin eheyttä.

Case

Kerry

 

"Käytössämme on laaja valikoima kemikaaleja ja minun tehtäväni on neuvoa kemikaalien turvallisessa käsittelyssä. EcoOnlinen järjestelmässä on kattava kemikaalitietokanta ja täysin muokattavissa oleva riskinarviointimoduuli."

Oliver Kearney
EHS Manager, Kerry

Muut toimialat

Työturvallisuus koskettaa käytännössä kaikkia yrityksiä. Olemme ylpeitä, että olemme voineet auttaa yli 80 eri toimialan yritystä tehokkaamman ja turvallisemman työpaikan luomisessa.

Case

Tredu

 

"EcoOnlinen digitaalisen materiaalin avulla voimme tarjota korkealaatuista ja ajantasaista koulutusta työturvallisuudesta ja -hyvinvoinnista. Sisällöt sopivat sekä itseopiskeluun että luokkaopetukseen."

Anne Suoniemi
Tietohallintopäällikkö, Tredu

LISÄTIETOJA

 

Haluatko kuulla lisää, miten EcoOnline voisi helpottaa sinun turvallisuustyötäsi?


Ota meihin yhteyttä!

Ota yhteyttä