Kuinka voimme auttaa?

Täältä löydät apua usein kysyttyihin kysymyksiin. Mikäli et löydä vastausta, ota meihin yhteyttä. Autamme mielellämme.

Yleisissä asioissa palvelemme numerossa 0467121133
ja tuotetuen asioissa numerossa 0105247100 (klo 9-16)
tai voit myös laittaa meille sähköpostia osoitteeseen support.fi@ecoonline.com

Usein kysytyt kysymykset

Jos yritykselläsi on EcoOnlinen järjestelmä käytössä, voit pyytää järjestelmän pääkäyttäjää lisäämään sinut käyttäjäksi, jolloin saat kirjautumistiedot sähköpostiisi. Tämä voi vaatia lisä-admin lisenssien hankkimista asiakastuen kautta.

Mikäli yrityksesi ei ole vielä EcoOnlinen asiakas, otathan yhteyttä asiakaspalvelu@ecoonline.com

Saat rekisterinne yrityskoodin, käyttäjänimesi ja linkin salasanan määrittämiseksi sähköpostiisi menemällä kirjautumissivulle www.ecoonline.fi/kirjaudu, painamalla ”Unohditko käyttäjätunnuksesi ja salasanasi” ja syöttämällä avautuvaan kenttään sähköpostiosoitteesi.

Uusia käyttäjätunnuksia saa lisättyä kemikaalirekisteriin suoraan järjestelmästä pääkäyttäjätunnuksilla ”Hallinta”-valikon alta kohdasta ”Käyttäjät”. Mikäli teillä on käytössä vain yhdet pääkäyttäjätunnukset, voitte pyytää tunnusten siirtoa toiselle henkilölle asiakastuestamme sähköpostitse. Tässä tapauksessa sähköpostiin tulee lisätä vastaanottajaksi myös tunnusmuutoksen vahvistava henkilö yrityksestä.

Käyttöturvallisuustiedotteen pystyy lisäämään pääkäyttäjätunnukset omaava käyttäjä, hakemalla sen omaan rekisteriinsä EcoOnlinen yleisestä kannasta.

Käyttöturvallisuustiedotetta kannattaa hakea EcoOnlinen yleisestä kannasta kemikaalin kauppanimellä tai kauppanimen osalla ja esimerkiksi kemikaalin toimittajan nimellä tai tuotekoodilla.

Mikäli käyttöturvallisuustiedotetta ei löydy yleisestä kannasta, voi sen lisäämistä sinne pyytää osoitteesta sds.fi@ecoonline.com

Kemikaalin päivämäärän kohdalle merkitään ”Passivoitu” kun kemikaalin toimittaja ilmoittaa, että kemikaalin valmistus on lopetettu. Tällöin käyttöturvallisuustiedotetta ei enää päivitetä.  Kemikaalin valmistaja on myös voinut vaihtua, jolloin uuden toimittajan käyttöturvallisuustiedotetta voi hakea EcoOnlinen yleisestä kannasta. Jos sitä ei löydy, lisäämistä kantaan voi pyytää osoitteesta sds.fi@ecoonline.com

Kyllä. Anywhere on Chemical Managerin maksullinen lisätuote, joka mahdollistaa kemikaalirekisterin käytön ilman verkkoyhteyttä niin tietokoneella, kuin mobiilissa tai tabletilla. Voit synkronoida offline-tilaan tarvittavien paikkojen tärkeät dokumentit, kuten käyttöturvallisuustiedotteet, turvaohjeet, työpaikkakuvaukset ja riskinarvioinnit.
Saadaksesi lisätuotteen käyttöösi, otathan yhteyttä asiakaspalvelu@ecoonline.com