EcoOnlinen asiantuntijat ovat olleet kehittämässä suomalaista työsuojelua jo yli 30 vuotta. Koulutus- ja seminaarivalikoimamme kattaa työ- ja kemikaaliturvallisuuden koulutuspäivät lähiopiskeluna, verkkokoulutuksen sekä seminaarit.

Chemical Manager pääkäyttäjäkoulutuksessa opetellaan lähiopiskeluna kemikaalirekisterin ylläpitotoiminnot. Koulutus sopii sekä uusille käyttäjille tai sitten kertauksena jo järjestelmää käyttäneille. Tulemme myös tarvittaessa asiakkaan omiin tiloihin kouluttamaan.

Turvallisuuskoulutuksissa opetellaan mm. kemikaaliturvallisuutta ja kemikaalien riskinarviointia, työturvallisuuden moderneja menettelyjä ja työturvallisuussäädöksiä sekä prosessiturvallisuutta koskevaan lainsäädäntöön ja vaarojen tunnistamiseen.

Seminaarimme ovat käytännönläheisiä kokopäivän tilaisuuksia, jotka on tarkoitettu kaikille yrityksille kokoon tai alaan riippumatta. Päivän aikana käydään yleisellä tasolla läpi jokaiselle tärkeää tietoa omien sekä ulkopuolisten puhujien toimesta – kemikaalilainsäädäntöä ja kemikaalien käyttäjän vastuita ja velvollisuuksia sekä siihen, mitä tulee huomioida arvioidessa kemiallisten tekijöiden riskejä.

Webinaareissa asiantuntijamme pureutuvat työ- ja kemikaaliturvallisuuden ajankohtaisiin aiheisiin. Järjestämme webinaareja myös tuotelanseerausten yhteydessä sekä tuoteopastukseen.

Pääkäyttäjäkoulutus
11.12.2019

Espoo
Chemical Manager pääkäyttäjäkoulutuksessa opetellaan kemikaalirekisterin ylläpitotoiminnot.
Paikkoja vapaanaIlmoittaudu

Kemikaaliturvallisuuden perusteet
3.12.2019

Espoo
Koulutuksessa tutustutaan vaarallisten kemikaalien käyttöä koskevaan lainsäädäntöperustaan ja kemikaaleja käyttävien työpaikkojen velvollisuuksiin ja vastuisiin.
Paikkoja vapaanaIlmoittaudu

Työturvallisuuden kehittämisen modernit menettelyt
10.12.2019

Espoo
Kurssilla johdatellaan moderniin turvallisuuden johtamiseen, jonka tarkoituksena on nolla tapaturmaa ja kaikkia osallistava työturvallisuustyö.
Paikkoja vapaanaIlmoittaudu
Tällä hetkellä ei tulevia tapahtumia

Ilmainen webinaari: Kemikaaliturvallisuuden ABC 19.11.

Webinaari on online -esitys, jonka voit katsoa suorana tietokoneelta, puhelimesta tai tabletilta ja edistää turvallisuuskulttuuria työpaikallasi meidän kokeneiden työ- ja kemikaaliturvallisuuden asiantuntijoidemme avulla.
Paikkoja vapaanaIlmoittaudu