shutterstock_390296353
VERKKOKOULUTUS

Psykososiaalisten riskien arviointi - 4.5.2021

Tiedot

Nimi: Psykososiaalisten riskien arviointi -verkkokoulutus

Päivämäärä ja aika: Tiistai 4.5.2021 klo 9-13.30

Verkkokoulutuksen hinta: 295€ (alv. 0%)

Kouluttaja: Marita Hyttinen (FT, PsL, YTM)

Peruutusehdot: Myöhemmin kuin 14 vrk ennen kurssia tehdyistä peruutuksista perimme 50 % kurssin hinnasta. Jos ilmoittautuminen jätetään peruuttamatta, veloitamme koko hinnan. Jos olet estynyt osallistumasta, osallistuja voidaan vaihtaa toiseen. Peruutukset ja osallistujavaihdokset pyydetään sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@ecoonline.com.

Ilmoittaudu koulutukseen viimeistään tiistaina 27.4.2021.


Sisältö

 

Yleisön toivoma koulutus!

Työn vaarojen selvittäminen ja arviointi koskee kaikkia työssä esiintyviä vaaroja ja haittoja. Hankalimpia arvioitavia ovat mielenterveyteen vaikuttavat tekijät.

Koulutuksessa käydään läpi psykososiaalisia vaara- ja kuormitustekijöitä ja esitetään erilaisia keinoja tunnistaa niitä. Tavoitteena ei ole ensisijaisesti tunnistaa työssä kuormittuneita työntekijöitä, vaan ennalta työn kuormitustekijöitä, jotka voivat vaikuttaa työntekijöiden terveyteen ja turvallisuuteen. Koulutuksessa esitetään myös tapoja ennustaa seurausten vakavuutta ja arvioida riskienhallinnan riittävyyttä toimenpiteiden kiireellisyyden pohjaksi.

Kurssille ilmoittautuneille lähetetään linkki kyselyyn, jonka avulla voi tunnistaa kuormitustekijöitä. (AVI käyttää vastaavaa kyselyä apuvälineenä valvonnassaan.) Halutessaan ja työpaikalla sovittuaan opiskelija voi lähettää kyselyn myös pienelle (max. 25 henkilöä) demoryhmälleen. Kouluttaja lähettää raportin opiskelijalle tuloksista, jos vastaajia on vähintään 7. Kyselyyn vastataan nimettömästi. Raportissa esitetään ryhmän tulos, josta yksittäisiä vastaajia ei ole tunnistettavissa.

Koulutus on neljän tunnin mittainen, ja se toteutetaan etäyhteyden avulla. Koulutuksessa on mahdollisuus keskustella muiden osallistujien kanssa ja esitellä omia hyviä käytäntöjään.
Yhteen tilaisuuteen otetaan max 15 osallistujaa.

Tervetuloa mukaan!